Autoilu on mukavaa

Pakko kai se on nyt uskoa, kun minua autoa hankkiessa varoiteltiin raskalaisista autoista. Reilu vuosi menikin ilman mitään ongelmia, mutta viimeisen kolmen kuukauden aikana on autoa käytetty Vehossa vähän väliä.

Lauantaina sitten ilmaantui viimeinen naula arkkuun ja auto jäi Kehä I:n rampille odottamaan mukavaa huoltomiestä, joka ruuvaili pohjamuovin irti, jotta päästiin kruisaamaan auto Vehon pihaan. Nyt odotellaan päätöstä, meneekö vika takuuseen vai viedäänkö auto vauriokorjaamolle.

Tänk kaad auto ei ole oma.

Auto paskana

5 vastausta aiheeseen “Autoilu on mukavaa”

Noh, sulla meni sentäs vuosi – muistuupa elävästi mieleen ystävämme seikkailut Alfan merkkihuollossa moottorihälyn tiimoilta harva se kuukausi:)

Onni onnettomuudessa sulla on juurikin se, ettei toi ole sun Oma(tm) oma, sillon voisi palaa pää. Suosittelen seuraavaksi harkitsemaan saksalaista, niiden sähkölaitteekin toimaa hippasen paremmin näissä semi-arktisissa keleissä.

Que??? Pohjamuovin takia auto rampille ja huoltomies paikalle…woot? :-)))

Omassa kikottimessa laukesi kanssa tuo pohjamuovi..talven peruja. Marmoritiskin hinnaston mukaan uusi pohjamuovi kustantaisi 330€ ja sivukannakemuovit 2kpl a’ 100€ + tunnin työ. Koitas arvata tehtiinkö kaupat..NOT! Onneksi on naulauslevyt ja pop-niitit on keksitty. Parsi ja harsi menetelmällä pohjalevy on paikallaan ja toimii tismalleen yhtä hyvin kuin aiemminkin.

Ei sillä kipolla päässyt ajamaan, kun ei ollut torx-avainta autossa, että olisi saanut edes ruuvattua sitä irti – eikä väkivaltakaan tuntunut auttavan sen irroituksessa :)

Herra huoltosedän mukaan joku ystävällinen sielu on peruuttanut mun etupuskurin halki (rekisterikilvessä selkee klommo ja puskuri halki yläreunasta), jonka vuoksi sit jotkut kiinnikkeet oli murtunut.

Kommentit on suljettu.