käytöskukkahotelli

Käytöskukan Hinku kyseli emailitse vaihtoehtoista webhotellia hänen nykyiselleen. Pistetäänpäs tännekkin pari kommenttia replyn lisäksi.
Oltuani ”alalla” useamman vuoden ja törmättyäni mitä mielenkiintoisimpiin webhotelleihin en osaa suositella muuta kuin omaa konetta kun tarkemmin ajattelee asiaa :)

Itselläni on ollut webhosting Nebulasta, Neutechilta ja Active ISP:lta, kaikista lähinnä mielenkiinnosta, yhdessäkään en mitään live saittia ajanut, kunhan vain testasin miten homma toimii ja mikä on homman nimi. Edellämainituista Nebula oli se joka toimi kuten halusin ja mitään miinuksia en löytänyt. Active ISP:sta ei tarvitse edes puhua :) Neutech taas on pakannut n^2 asiakasta samaan koneeseen ja webpalvelimen prosessit vastaili hieman hitaahkosti pyyntöihin.

Nykyään selfdestruct.net webhostingin virkaa toimittaa toisen työpaikkani yksi koneista. Sivuston olisi tarkoitus muuttaa firman webhosting koneelle, kunhan saan asiakashallinnan webipalikat kuntoon, jolla saadaan asiakkaat hienosti jaettua eri koneiden kesken.

Pari linkkiä vielä aiheeseen liittyen:
Googlen hakemisto, webhotellit.com

1 vastaus aiheeseen “käytöskukkahotelli”

Niinpä. Olen tosiaan ollut muutaman kuukauden Devnullilla, josta kuulin pelkkiä hyviä asioita kaikkialta. Aluksi katkoja ei ollutkaan, nyt olen ollut offline jo kaksi vuorokautta putkeen, selityksettä. Sitä ennen pari puolen vuorokauden katkoa yhden viikon sisällä. Ottaisivat nyt edes yhteyttä. Tämän välityksellä kiittelen kaikkia jotka ovat vaivautuneet suosittelemaan jotain muuta palveluntarjoajaa. Luulen vain, että mulla on jokin paha karma ja luotettavanakin pidetty pulju alkaa tökkimään, kun meikäläinen astuu sen asiakkaaksi…näin vaikuttaa käyneen Devnullin tapauksessa. no, oli miten oli, vaikken montaa roposta maksa palvelustaan, niin käsittääkseni siihen kuuluu 24h-toimivuus, nyt tuntuu kuin jäbät olisivat jossain kesälomalla. Kiva -kiitti- hei!

Oma kone ei toistaiseksi tule kysymykseen, yhteyteni on Welhon kaapelimodeemi, ja Welhohan ei suopeasti katsele asiakkaiden omia palvelimia. Työpaikkaani en halua Käytöskukalla olevan mitään napanuorayhteyttä, vaikka sieltä saisinkin sijan majatalosta. Toisekseen, enpä tiedä montako viikkoa työpaikkakaan enää pysyy…

Vali, vali. Tällainen jäkätysryöppy tosiaan kirpoaa hetkessä, kun tulee kotiin Koneiston jälkimainingeista ja huomaa, että sivut on vieläkin alhaalla. Prkl.

Kommentit on suljettu.