pulp fiction

21.10 Neloselta Pulp Fiction.

Huomenna aloitetaan jännittämään ADSL:n toimitusta, joka on taas kerran luvattu ensi viikolle.
Jos ensiviikolla ei asenneta, niin saa Soneran laajakaistat luvan jäädä toimittamatta.

6 vastausta aiheeseen “pulp fiction”

Mulla Sonera ryssi ADSL:n toimituksen 6 viikkoa myöhässä (siis sovitusta päivämäärästä). Sanoin sopimuksen irti ja muutin Elisan asiakkaaksi. Yhteys tuli 4 päivässä (yhden päivän sovittua aikaisemmin). Muutenkin Elisalla on ollut huomattavasti parempaa palvelua.

Mutta älä masennu. Kyllä se siitä.

No yllätys kun Elisa hoittaa myös muiden ISPien DSL-asennusten karvojen vedot. Kummasti Elisan omiin asennuksiin riittää asentajia vaikka kuinka, muita ISPeja hoitaakin sitten 2kpl asentajareiskaa – ei ihme että on sairaat jonot asennuksissa. Sinänsä Elisan ADSL:sta ei ole kuulunut kuin hyvää, kaikki semmosen ottaneet on olleet tyytyväisiä.

voisin väittää että elisan dsl yhteys on hyvinpitkälti syvältä nimimerkillä ”MUN ELISAINTTERNETYHTEYS EI TOIMI KUNNOL TERKKUI ELISAN TYÄNTEKIJÄILLE JOS LUETTE”

Juu Soneralle lähti just reklamaatio että kuun maksut veke, tänks! Neljä viikkoa on ollut ”laajakaistan” nopeutena pääasiallisesti 29kbs – 44kbs! Mieti! Tosi laajakaista.

Lisäksi Sonera lupasi leventää kaistaa kun tulee enemmän asiakkaita, mutta sit selviskin, että siihen menee 3 – 4 viikkoa ensimmäisestä valituksesta. Kannattaa siis valittaa heti kun saa ”laajakaistan”.

Nimim. Dont lose phone line & modem…

Elisa hoitaa muiden yhteydet Helsingissä. Tiedetään, mutta jos yritys lupaa ADSL-yhteyden siirron (siis jo olemassa olevan yhteyden) osoitteesta toiseen tietyssä ajassa ja sen jälkeen asiakas saa odottaa kuusi viikkoa ennen kuin kymmenen yhteydenoton jälkeen joku viitsii vastata, että ”Tässä on tapahtunut pikku erehdys.”, niin kyllä yrityksessä on jotain pahasti vialla.

Laskut kummastakin yhteydestä (joita ei itse asiassa ollut olemassakaan) Sonera kyllä muisti lähettää uuteen osoitteeseeni. Jos tuo ei ole huonoa asiakaspalvelua, niin mikä. Ja minä en todellakaan olisi halunnut olla Elisan asiakas. Mutta Sonerahan siihen miltein minut pakotti. Ei ihme, että tämän vuoden ensimmäisellä quarterilla Sonera menetti 11 000 asiakasta. Kilpailijat ovat miltein kaikilla osa-alueilla parempia.

Minulta taas tulee täysin positiivista palautetta Elisa ADSL & Netsonic kokoonpanosta, joka on toiminut aivan loistavasti. Jopa kiinteä-ip (ainakaan ei ole vaihtunut vielä kertaakaan) taitaa tulla ilman lisämaksuja.

Kommentit on suljettu.