nenäkoru isommaksi ry.

Pitäisi ilmeisesti mennä vaihtamaan nenään isomman kaliiperin koru. Noin viikon ajan olen herännyt ilman nenäkorua, korun ollessa jossain päin sänkyä.
Ei olisi kovin mukavaa herätä, jos koru olisikin kivunnut nenäreiästä kunnolla sisään. Siinäs sitten lääkärille selität: ”Tuolla olis tollanen isohko saviplugi, otatko pois.”

9 vastausta aiheeseen “nenäkoru isommaksi ry.”

no oisko se vähän noloo mennä lääkärilt kysyy tollast.. tai ainakin se olis mulle noloo! xPP

muuten, sattukse kun se laitettiin?? paljon se makso?? entä onks sil mitään välii, et ottaaks sen kesäl vai talvel? mä oon ottamas nenäkorun joskus lähiaikoina.. =)

Eipä se hirveesti satu ja kesällä varmaan kannattaa ottaa, kun talvella ainakin isompi koru tuppaa muttaa hengityshöyryn nesteeksi korun pintaan. Halpaakin se on :)

Onko mitään väliä,et ottaax kesäl vai talvel nenäkorun??
Ja kuinka paljon sillanen suurinpiirtein maksaa??

ajattelin ite hankkii sillasen lähiaikoina..!!!

ite sain pitkään kaivatun nenäkorun eilen.:) kävin hesas paradises ottamas, makso 40e kivellisen korun kans. 15v. tai yli saa ottaa ilman vanhempien lupaa.:)

OTIN NENÄKORUN TOS ÄSKETTÄI……TULI MAKSAA YHTEENSÄ 36E EI SATTUNU VITTU YHTÄÄ

hello
oon nyt 14v otin äskettäin nenäkorun sattu kauheesti olin harkkinu sen ottamist 11v asti ja lopult uskalsin kannatti ottaa riski!!poikakundiki tykkää siit <333 ei se niin pelottavaa ooo ku luullaan ottakaa riski hyvät ihmise se kannattaa! XD

Kommentit on suljettu.