Korn: Take A Look In The Mirror

Kornin uusi levy koekuunneltu ja varsin mukavaa mättöä tuntuu olevan. Kuten monet muutkin levyt, tämäkin levy kärsii lyhyestä pituudestaan. Levyn pituus n. 45min plus viimeisessä biisissä pakollinen 5+min hiljaisuus, jonka jälkeen yksi liveralli.
Kyllä tää pitää vielä kerran läpi kuunnella, ennenkuin uskaltaa nukkumaan mennä.

Korn: Take A Look In The Mirror
”An aggressive, more nervous recording”

13 vastausta aiheeseen “Korn: Take A Look In The Mirror”

Jahas, itse olen kuullut vasta yhden viisun ja se kuulosti hyvältä! Siitä ainakin tulivat ihan vanhat kunnon ”rallit” mieleen :)

just soi kyseinen levy korvan juuressa ja ei voi muuta sanoa kuin,että korn on jälleen näyttänyt kaikille miten tehdään helvetin uskottavaa mättöä melodisilla höysteillä.

En ole kuunnellut vasta kun pari kertaa läpi mutta tykkään. Ja onneksi on menty takaisin kunnon runttuun mutta aivan uusilla saundeilla…

ei mulla ainakaan niitä untouchablesin soundeja vastaan mitään ole vaikka on siinä pari kipaletta jotka ois saanu jäädä levyttämättä.
ja pitääkin juosta tästä levykauppaan saman tien eli Right Now.

Mielenkiintoinen levy… Alive nosti karvat pystyyn, onhan kyseessä 10 vuotta vanha piisi uudessa asussa. Helvetin hienoa. Sanoitukset ontuu hiukan, mutta kyseessähän on KoRn. Ei tästä voi olla pitämäti:)

mä en vielä ole ehtiny mennä ostaan sitään…yänää ois tarkoitus!!
odotan aika innolla, koska jokapaikassa kehutaan tätä levyy niin helvetisti ;))
hmm..innolla odotan =)

Holy Hell!!!

Aivan uskomatonta! Kornin lapsi
olen ollut vasta Follow the leaderin jälkeen, joten en ihan alusta asti. Mutta tämä uusi Levy on aivan loistavaa aggression purkua ja omien haamujen mättöä turpaan!! täydet kympit!!!

Hyvä levy. Varsin kon ”untouchables” levyn jälkeen, joka oli mun mielestä aivan paska. VArsinkin biisit ”counting me” ja ”alive” on loistavia.

noo mie oon vast KoRnin lapsi ollu Untoucablesin jälkee nykyään mul o kaikki levyt ja en muuta kuuntelekkaa ku kornii mun mielest mikään KoRn toutos ej ole toistaan huononpia

Ihan hyvä levy, mutta se on tosi asia että mitä vanhempi Kornin levy sen parempi! Kokoajan menee bändi huonommaks. Ainaki mun mielestä. Tulis ny provinssiin niin olis kaikki hyvin…

See you on the other side. Levy oli oikeestaan aika mahtava! Pojat näytti taas miten musiikkia tehdään. Levyllä on vähän uutuus juttuja, jos sen niin voi sanoa, mutta itse kyllä pidän paljon. Onhan ne vanhat levyt ollu tosi mahtavii. varsinki viime levy. tykkään itse eniten uusimman levyn biisistä kuin: tearjerker :) !

Kommentit on suljettu.