Tärähtäneitä kissoja

Huh, olen näemmä ylittänyt 800 merkinnän rajapyykin.

Midi poseeraa

Kissanpennut olivat varsin ihania. Harmi vain, että lähes kaikki nappaamani kuvat ovat tärähtäneitä – pentujen vauhdikkuuden ja kameramiehen tärisevien käsien vuoksi… joskus vielä opiskelen kameran toiminnan perusteellisesti. Ehkä ostan hyvän ”kuvaamisen alkeet” kirjan, jos joku sellaista suosittelisi.
Pentuetta, josta saamme pennut, odotellaan syntyväksi kesäkuulla vasta :(

4 vastausta aiheeseen “Tärähtäneitä kissoja”

Kissaroduista mitään tietämättömänä..
Onko tuo sellainen rotu jonka voi kissoille yleensä allerginen ottaa? Ajattelin vain kun tuo ”turkki” ainakin on erilainen kuin yleensä kissoilla ja ymmärtääkseni kissan hilse on se joka aiheuttaa allergisen reaktion ihmisessä (voin toki olla ihan väärässäkin).

Suora lainaus: ”Karvatonkaan kissa ei välttämättä sovellu allergikolle. Allergiaa aiheuttavat kissan hilse ja sylki. Koska sfinxiä kuitenkin pestään säännöllisesti, eikä karvanlähtöä ole, saattaa allerginen henkilö pärjätä sfinxin kanssa tavallista kissaa paremmin.”

Vai meinaat valokuvausoppaita ostella, kun entisetkin on lukematta :) nimim. löysinpä kirjahyllystäni sun ”valokuvaamisen taito”-opuksen (John Hedgecoe). Ja jotta varmasti MULLA olis taito hyppysissä, niin näkyypä siellä olevan omakin kipale, tosin på svenska…

Kommentit on suljettu.