Project X

Tästä se alkaa – nimittäin Projekti X.
Tuli haettua Hevnetistä Xbox konsoli ja Dosesta siihen toinen ohjain kaveriksi, sekä Project Gotham Racing 2.
Ensimmäinen pelikonsolini (videopeliä, jossa oli pari modulia, ei lasketa) vakuuttaa kyllä grafiikallaan ja pelien laadullaan, vaikka Xbox on jo melko vanha konkari ja pöytäkoneeni on melko tykki tuohon mustaan laatikkoon verrattuna.

Tiukan pelisession jälkeen voi palata arkeen, syventyä Platan toimittamaan loistolevyyn, sekä runnoa pikseleitä HTML:ksi.

7 vastausta aiheeseen “Project X”

Project Gotham Racing 2 vaikuttaa todella makeelta kaahailupeliltä. Itse olen vannoutunut Pleikkari-mies (koska ei ole ollut varaa ostaa Xboxia :-)). Miten mies on voinut selvitä tähän asti ilman konsolia (äläkä sano, että PC-pelaamisella)?

PC-pelaamisella :)
PC:llä tullut pelailtua lähinnä online pelejä, kuten quakeworld ja counter-strike, joista ensimmäistä useamman vuoden ja jälkimmäistä lähinnä huvikseen joskus. Muita pelejä tullut pelailtua melko vähän, poislukien GTA3 ja GTA:VC. Nyt on koneella asennettuna vain Far Cry.

Ei konsolisotaa!!! Pelaaminen on niin siistiä, että sitä ei saa pilata millään ”mulla on isompi” kinasteluilla :-) Ennemmin pitäisi kehittää aito pelaamiseen keskittyvä blogi. Kunnollista toimivaa peliblogia ei ole. Tai ei ainakaan minun pamauksessani …

Konsoleilla voi pelata – tietokoneilla voi tehdä kaikkea. ;)
Tosin kyllä tuo Xbox kiinnostaisi, jos vaikka sitten joskus…

Terve!
Mä oon käyny sua vakoilemassa täälä lähes päivittäin mutta en ole keksinyt mitään kommentoitavaa, enkä keksi oikein vieläkään. Mutta olis mulla kysyttävää… Onko sulla mitään vippaskonstii millä mä opin java-kielen ilman että mun täytyis lukee jotain v…n kirjaa. meinaa mennä hermot …tana.
Terkkuja kaikille tutuille äläkä ny ryyppää sielä, sillä on sielua turmeleva vaikutus;)

Kommentit on suljettu.