Kriisit lähenevät

Tänään just juteltiin siitä, että kolmenkympin kriisi alkaa olla lähempänä, kuin sitä itse uskookaan. Josta päästään illan aiheeseen – Jocka täyttää 30-v. Joten onnea n. 30 kiloa!
Pitää katsoa, jos sais aikataulutettua itsensä Vaasaan 9.4, mikäli kyseessä on muutakin, kuin perheen kesken juhlimista :)

Tänä vuonna pitääkin ottaa osaa May 1st Rebootiin, joka toimi myös tämän blogin lähtölaukauksena vuonna 2002. Vielä kun löytäisi jostain yhtä paljon intoa ja lahjakkuutta kuin Pnukilta, joka väsäsi viikonloppuna 4kpl leiskoja blogilleen.

6 vastausta aiheeseen “Kriisit lähenevät”

Mitä kriisejä? Kato, otetaan homma rennosti, mäkin totesin tyynesti vain lopettavani vanhenemisen ja alottavani tänä vuonna Ramin kanssa uudelleen ykkösestä.

Hermo menee kun en saa Sunpointiin yhteyttä, viimeinen blogimerkintä taitaa olla marraskuulta… Kävin VLPllä pyytämässä, että aktivoisivat PikiNetikan kotisivutilan, saa nähdä, kauanko se kestää… http://kotisivu.mtv3.fi/adeve/rami.html on nyt edes joitakin kuvia, kun mun pikkuvauvasta on tullut tosi iso poika (varoitus, kolme isoa kuvaa samalla sivulla…)

Nyt on opittu pitämään -ainakin useimmiten- kiinni sohvan tms. reunasta ja poitsu menee tosi varmasti ja lujaa pitkin kämppää. Kävellen, mikäli tukipisteitä löytyy ja kontaten seuraavaan paikkaan. Ostettiin taaperokärry (http://ellipsi.iki.fi/kuvat/s024/s024-46) ja sillä pääsee nopeasti pitkän käytävän päästä päähän. Vielä kun oppis kääntämään itse kärryt toisessa päässä…

Ktoosh! Toivottavasti pääset Vaasaan perjantaina. Silloin juhlitaan myös Lapan (12v), Tiilikan (40v) ja Tuopin (30v) synttäreitä, Sky:n avajaisia (ilmaista viinaa) ja Rock-lätkän SM-kisoja. Aika hyvää settiä luvassa!

Kommentit on suljettu.