Saunalahti vastaa

Saunalahdelta tuli tänään vastaus reklamaatiooni.

Toimitusehtojemme kohdan ”7.4 Viivästys kuluttaja-asiakkaan liittymän toimittamisessa tai häiriön korjaamisessa” mukaan ”…maksaa Saunalahti Group asiakkaalle palvelukohtaisten ehtojen tai hinnaston mukaisen korvauksen kultakin seitsemän päivää ylittävältä vuorokaudelta.” Saunalahti ei siis olisi korvausvelvollinen tapauksessanne.
Tulemme kuitenkin vastaan ja hyvitämme yhden viikon arvoisen summan tulevaan laskuunne.

3 replies on “Saunalahti vastaa”

”Seitsemän päivää ylittävältä vuorokaudelta” onpas epämääräinen muotoilu. Ettei vaan olisi tarkoituksellista? Kuinka kauan se yhteys sulla on ollut myöhässä?

No, on toi parempi kuin Soneralla, joka antoi mulle 6 viikkoa myöhässä olleesta liittymästä korvauksena 2 elokuvalippua. Jee! No, menettivät asiakkaan. Vaihdoin vielä puhelinliittymänkin Radiolinjalle ihan vaan vittuilu mielessä.

Toivottavasti kaikki kuitenkin pelittää jo nyt. Vai pelittääkö? (Enkä tarkoita Xboxia ;-))

Jotenkin tuttua Saunista / Jippiitä. Palvelun taso on edelleen kivikaudella. Taitaa näkyä pitkän päälle myös gsm-asiakkaissa. Firman nettipuoli nyt on aina ollut syvältä arsesta. Itsekin jouduin aikanaan taistelemaan, että sain asiakkaani edes vaihdettua Jippiiltä ”oikealle” palveluntarjoajalle.

Jos liittymä kerran oli jo avattu, niin eikös sen 48 tunnin säännön mukaan Saunalagi ole velvollinen korvaamaan kuukausimaksun.

Taannoin oli perheessä ongelmia Saunalahden kännykkäliittymän kanssa. Melkein vuosi liittymän sulkemisen jälkeen tuli karhulasku ajalta, jolloin liittymä oli jo suljettu. Asiallista palvelua.

Comments are closed.