Ekaluokkalainen, kävelee kuin…

Eilen oli ensimmäinen tunti autokoulua :)
Teoriatunti oli kuin huonon autopelin huono tutoriaali, jota ei voi skipata millään näppäimellä. Tunnin piti autokouluopettaja, jonka väkisinväännetyt vitsit kuulostivat siltä, että samat vitsit kerrotaan kaikille ekakertalaisille. Tunnin lopuksi katsottiin sitten Viherjuuren (saitti hakusessa) tekemä ”hauska” kuvaus eri autoilijatyypeistä, jossa pääosaa näytteli väsynyt Pirkka-Pekka Petelius.

Vaihdan blogiini mustan taustavärin sen päivän kunniaksi, kun minulle ajokortti luovutetaan – joten watch this space.

13 replies on “Ekaluokkalainen, kävelee kuin…”

”watch this space” -kiitos varoituksesta, tietää ruveta sit pysyttelemään vain neljän seinän sisällä :) Sit sä varmaan kilttinä pikkuveljenä kuskaat siskoasi, kun oon kesäkuussa tulossa Maccan konserttiin, ettei maalaistollon tarvi sekoilla pitkin Cityä…

Tuo PPP-autoilijavideo on surullisen tuttu omallakin kohdalla.

Vaan ole onnellinen, jos teille ei näytetty jotain autokoulun perusvideota tjtn.: ”Tämä tässä on ohjauspyörä. Sillä ohjataan autoa. Siihen tartutaan näin. Kun ohjauspyörää käännetään vasemmalla, kääntyy myös auto vasemmalle. Oikelle ohjauspyörää käännettäessä kääntyy myös auto oikealle. Kun ohjauspyörää ei käännetä, auto ajaa suoraan.”

Ehkäpä autokoulussa sitten tosiaan voi olla muutama kunnon dummiekin,mutta..

Ja niin, onnea ajokortin hankintaan nyt vielä.

No jo on aikoihin eletty. Muistan elävästi oman autokouluni, tai ainakin syyn miksi sinne menin… Toivottavasti kohdallani oli kyse vain yksittäisestä tapauksesta, vai onko niin että kyse on sukuviasta… Aika näyttää…;)

Miten mä muistelin että olisit joskus ajanut legendaarista WDC:n Ducatoa jossain Jurvan perämettillä, kun oltiin limudiscokeikoilla? :)

Perjantaina settiä Vaasassa!

Yhdyn kyllä Macleodin kommenttiin :-) Tämähän on historiallinen tapaus…annas vinkkiä, että mistä ja milloin ajotunti starttaa niin tullaan digikameran kanssa kytikselle. Pitäisihän tämä historiallinen hetki saada tallennettua myös jälkipolville :p

Comments are closed.