Thunderbird kaunistuu

Hiljaista on ollut lähinnä työkiireiden vuoksi. Viime viikon Elisan julkaisu ja sitä ennen tehty Golden Cap Move söivät aika hyvin ilon nauttia kevään alkumetreistä.

Mozilla Thunderbird mailiclient on saamassa kasvojenkohotuksen Jon Hicksiltä. Tältä näyttää ”about” laatikko uudessa nightly buildissä.

Kiitos Schizo-Jannelle Objectdock vinkistä, tältä se vasen monitori nyt näyttää.

2 vastausta aiheeseen “Thunderbird kaunistuu”

Golden Capin mainokset saivat minut miltein liikutuksen kyyneliin, kun Sigue Sigue Sputnik soi niin mukavasti taustalla. Valitettavasti en kyllä vieläkään Golden Capin siideriin koske kuin pakon edessä.

Mukavan tuntuisen näköisiä kyllä nuo uudet kuvakkeet ja About-laatikko Thunderbirdille. Ei vaan ainakaan viellä viitsi sitä kokeilla kun on ollut negatiivisia kokemuksia aikaisempien Mozillan Mail-osion versioitten toiminnasta.. hävisi iso kasa postia. Mutta kaipa senkin toiminta ja luotettavuus on reilusti parantunut viimeisen reilun vuoden aikana, mutta viimeaikoina on tullut käytettyä pääasiassa webmailia tai Sylpheed-nimistä sähköpostiohjelmaa. Pitänee testailla sitten myöhemmin kun siitä Thunderbirdistä tulee 1.0 versio tms.

Kommentit on suljettu.