Uusi vauva on valmis

Tässä tämä nyt sitten on.

Toukokuun 1. päivä armon vuonna 2002 aloitin bloggaamisen May 1st Rebootin aikaan. Välillä on ollut kausia, jolloin bloggaaminen ei ole huvittanut ja välillä on sitten tullut useampaakin merkintää päivässä. Tämän vuoden Reboot venähti hieman väsymyksen ja turhautumisen vuoksi, mutta tulipa tehtyä.
Kiitoksia täytyy lähettää ainakin Akille, joka toimi Vaasan kirjeenvaihtajana parin viime päivän aikana auttaen hieman parantelemaan leiskaa.

Osa saitin toiminnallisuudesta on vanhalla leiskalla ja osa puuttuu lähes kokonaan. Tähän on tulossa korjaus, kunhan saan uuden palvelimen kasattua (runko on, mutta sisuskaluja puuttuu… *vink* *vink* peja! :)) Myös muuta toiminnallisuutta on tulossa, kuten mahdottoman viileä moblog, uuden puhelimen innoittamana ;)

Näihin sanoihin päätämme lähetyksen täältä.

Don’t do anything by half. If you love someone, love them with all your soul. When you go to work, work your ass off. When you hate someone, hate them until it hurts.

6 vastausta aiheeseen “Uusi vauva on valmis”

Hienoa leiskaa näyttää pukkaavan. Ainoa nurinan aihe minulla on tuo kappaleen jälkeen puuttuva ylimääräinen tyhjä rivinvaihto. Tai ainakin se Macilla puuttuu niin Safarilla kuin Firefoxillakin. Sinänsä ei mikään hirveä puute, mutta se parantaa luettavuutta netissä.

Siitäkin huolimatta on sen verran viileää jälkeä, että pitää varmaan alkaa viilaamaan SchizoBlogiakin vähän uuteen kuosiin. Pitää kai sitä nyt vähintään kaksi kertaa vuodessa muuttaa leiskaa enemmän tai vähemmän ;-)

Juu, tuo kappaleiden väliin kuuluva väli puuttuu sen takia, koska tässä on Movablen pluginit ihan miten sattuu ja Textile ei toimi kuten pitää :/
Muutenkin about kaikki vanhat entryt ovat rikkipoikki.

Kommentit on suljettu.