Vaihda selainta

Eipä siinä kauaa mennyt, kun Windows XP Service Pack 2:sta ja Internet Explorerista löytyi uusi turvareikä.

Browse Happy on WaSP:n uusi ”Switch” -kampanja taviksille.

9 vastausta aiheeseen “Vaihda selainta”

Hmph… hippasen jää auki peruskysymys ”Miksi?” tässä(kin?) kamppiksessa vaikkei aivojaan pistäisikään tavis-modeen. Heitetään näennäisesti random-clippejä valtamedioista ja testimoniaaleja – tehoa sais esim. 5-10kpl bullet-pointeilla tyyliin Ongelma – Ratkaisu. Vaikka asia on hyvä, en usko että todellista kohderyhmää saadaan aktivoitua – valitettavasti:(

Yrittänyttä ei laiteta, antti… Kumminkin tuohon yritykseen pitäisi panostaa hieman enemmän, että tuonne väki löytää jne.

Heh, odottelinkin tämmöstä vastakommenttia:) Ilman muuta pitää yrittää, imo tossa ei kusekaan mikään muu paitsi toteutustapa. Onneks Isoissa Organisaatioissa(tm) saa empiirisesti todistetusti käyttää esim. Firefoxia ja henk.koht. olen jokaikinen työpäivä tyytyväinen siitä.

Eikös se niin ole, että yrittäminen on ensimmäien askel epäonnistumiseen. Yrittäminen on paljon hyödyttömämpää tuloksen kannalta kuin tekeminen. Asiat voidaan oikeasti tehdä oikein, jolloin onnistutaan tavoittessa. Asioita voidaan myös yrittää tehdä, jolloin onnistuminen on arpapeliä. Tietenkin yrittäminen kannattaa siinä mielessä, että se kasvattaa henkisesti – ainakin itse yrittäjää.

Hei hou, tulipa tosta Etnarin etusivukuvasta mieleen notta miten teillä on Eiprilin ja Etnarin ”babysittaus” sujunu? Järsittyjä johtoja, vessailua olohuoneen nurkkaan tms?-)

Kommentit on suljettu.