Kissat kotosalla

Hoitokissat saapuivat n. viisi tuntia takaperin.

Etnies ja Eipril kävivät illan suussa pikku päikkäreillä asunnon lämpimimmässä paikassa. Etnies viihtyy enimmäkseen monitorin päällä, koska siinä on niin mukava kölliä ja hiirtäkin on voi välillä kiusata.

Tässä on tullut niin intensiivisesti seurattua sisarusten menoa, että oman palvelimen uudelleenasennus venähti suunnitellusta parista tunnista lähes puoleen vuorokauteen. Mutta nyt on taas homma hanskassa. Vielä jatkuu hieman säätöä palomuuriasetusten ja savun hälvettyä PHP4 -> PHP5 migraation jälkien siivoamisen kera.

8 vastausta aiheeseen “Kissat kotosalla”

Haha:) Kursorinjahtaus on ihan ykkösharrastus, meillä jaksetaan pitkiäkin aikoja tuijotella vierestä mutta välillä kyllä täytyy tassulla kokeilla josko sen kursorin sittenkin sais kiinni.

testing, koitin kommentoida ”kissat kotosalla” mutta heitti tonne edelliseen kissauutiseen.

ööh… nyt kyllä taitaa kommentit kusta, edellä olevat kommentoin ”Kissat kotosalla”-entryyn.

Hyviä kuvia kissoista. Niitä kun ei minulla enään ole niin haikeana katselen muiden kuvia… Ja tuosta hiirenmetsästyksestä sai hyvän taustakuvan. Kiitos. Copy it right !

aww lutusii kattei :) noihan toimii oivina vauvankorvikkeina.. ..kunnes törmäävät 9 kertaa seinään :P

Hoi! Kansa vaatii updeittiä nahkatukkaneitien edesottamuksista. Nimim. ”kokemusta on” takuuvarmaa kikkailua on ilmennyt:)

Kommentit on suljettu.