Juuri nyt

Tulin ällistyttävän aikaisin töistä kotiin (jatkamaan töitä). Mutta mitä on tuo kamala pianonrenkutus seinän takana?

Eilen kävin hakemassa pyörään etu- ja takavalon, etten jää auton alle syksyn pimetessä ja talven tullessa. Samalla kyselin hieman pyörän talvikäyttäytymistä, joka ei tule paljoa liukkauden ja etujouston jäykistymisen lisäksi muuttumaan. Vaihteisto kaipaa rasvaa talvella normaalia enemmän.

Paluumatkalla eksyimme Filmifriikkiin, josta nappasin mukaan Frendien viimeisen tuotantokauden, joten setti on nyt täydellinen :) Illalla tulikin sitten vastaan tämä pakollinen Windowsin 2kk asennushuolto ™, eli kaikki uusiksi. Samalla otin koekäyttöön iTunesin, koska sinne on niin helppo ottaa sisään kaikki omistamani audiocd:t, vieläpä melko hyvällä laadulla (AAC 256kbps), koska levyjen digitoiminen on hieman jäänyt sitten edellisen vahinkoni.

Eilisen Firefoxin julkistuksen myötä ovat lähes kaikki Mozillaan viittaavat saitit olleet hieman jäässä, enkä ole päässyt tarkistamaan viikkosijoitustani Spread Firefox sivustolla, mutta hyvinhän siinä on päässyt käymään. Top 250-sivua en saanut enää ladattua, mutta toissapäivänä olin 22. listalla.

5 vastausta aiheeseen “Juuri nyt”

Käytä sitten vaihteissa (ja mun mielestä kannattaa muutenkin) ihan perusöljyä mallia WD-40 tai CRC:n vastaavaa – oisko CRC 56-5. Älä MISSÄÄN tapauksessa lykkää mitään sellasta ketjuöljyy missä on teflonia tms. turhaa, nimim. ”fillarin ketjuja rapussa sulatellut lähetti”. Teflon kerää paskaa -> paskaan tiivistyy vettä -> vesi jäätyy -> ketjut ei pyöri -> pyörästä tulee rollaattori, ei niin karmeen kivaa. Mullapa alkoi vesivahingon ansiosta irkkivierotus, joutunee käydä aika-ajoin kotosalla ”…tarkistamassa remontin etenemistä ja maksamassa pari laskuu…” ;)

En voinut olla huvittumatta toisen virkkeen luettuani. Enää aikoihin en ole uskaltanut antautua ajattelemaan, mitä naapurini minusta ajattelevat.

Ajattelin myös, että kun Frendejä tulee nykyisin 6 x vkossa, ja jos joka kerralla yrittää laulaa tunnarille jonkun jänskän vastamelodian, tulee versioita oiva määrä. Kullakin hassut harrastuksensa.

Tässäkin suhteessa on parempi olla kysymättä naapureilta yhtään mitään. :)

Kommentit on suljettu.